Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ZANTE MARIS SUITES:
Hotelul Zante Maris Suites este destinat exclusiv adultilor, a fost inaugurat in anul 2016 si ofera clientilor sai o atmosfera intima si servicii la standarde de inalta clasa.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune

Localizare HOTEL ZANTE MARIS SUITES:
Hotelul este situat in statiunea Tsilivi, pe un deal inconjurat de maslini, oferind o priveliste splendida spre Marea Ionica. Plaja se afla la 800 de metri distanta, iar centrul statiunii la cateva minute de mers pe jos.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotelul Zante Maris Suites dispune de un numar redus de camere (in total 18) dotate cu: baie cu dotari de lux (toaleta/dus/cada), uscator de par, halat si papuci de baie, aer conditionat, seif, ventilator, TV, minibar, cafetiera, conexiune internet WIFI gratuit. Deluxe suite: sunt situate la etajul 1, au 32 mp si ofera vedere laterala sau totala spre mare. Junior suite: sunt situate la etajul 1, au 43 mp si vedere la mare. Junior suite swim up: sunt situate la parter, au 43 mp si ofera vedere la mare cu acces direct in piscina. Suitele cu piscina privata (Private pool suites): sunt situate la parter, au o suprafata interioara de 38 mp, terasa de 15 mp si zona de piscine de 27 mp si ofera vedere spre mare. Curatenia se face de 6 ori pe saptamana, iar lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL ZANTE MARIS SUITES:
Hotelul dispune de receptie 24 h, restaurant principal, pool bar, lounge bar, piscine exterioare, masaj, fitness, coafor.

Clasificarea oficiala: 5*

Web: www.zantemarissuites.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Zante Maris Suites