Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 141 hoteluri

Argassi, Grecia

Descriere HOTEL ELEANA Eleana din statiunea Argassi este un hotel popular in zona si este o afacere de familie Hotelul este dedicat atat cuplurilor cat si familiilor care isi doresc o vacanta relaxantaTip de masa Mic dejunLocalizare HOTEL ELEANAHotel . . .

Laganas, Grecia

 Mediterranean Beach Resort 5 este situat in statiunea animata Laganas din insula ZakinthosHotelul este format din 8 cladiri fiecare din ele denumite dupa cele mai importante colonii grecestiFacilitati hotel -  Spa Welness - wi-fi gratuit - yacht si . . .

Argassi, Grecia

Diana Palace Hotel 4 este situat in statiunea Argassi la doar 3km distanta de capitala insulei si la 5 minute distanta de mers pe jos de plaja Argassi si VasilikosHotelul are 120 de camere spatioase care au deschidere la gradina de palmieri a hotelul . . .

Tsilivi, Grecia

Hotelul Azure Resort Spa 5 este situat in statiunea Tsilivi aproape de plaja Arhitectura hotelului este in stil minimalits s ispecific zonei mediteraneeneFacilitati hotel - 3 piscine 2 exterioare si 1 interioara - 3 baruri 2 exterioare si 1 in cadru . . .

Tsilivi, Grecia

Filoxenia Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la doar 4km distanta ce centrul orasului Zante capitala insulei si la mai putin de 15km de centrul statiunii si de plaja publicaHotelul are 50 de camere spațioase cu un decor minimal dotate cu tapet . . .

Tsilivi, Grecia

Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni din insula Tsilivi la 7 km distanta de aeroport 200 m fata de centrul statiunii Tsilivi si la numai 80 m distanta de plaja din TsiliviLocalizare Hotelul este situat la 80 de metri de p . . .

Tsilivi, Grecia

Planos Beach Apart 3 este situat in centrul statiunii Tsivili la 150metri distanta față de plajă 7km distanta fata de aeroport si 4km distanta fata de orasul ZanteHotelul se afla la numai 150 de metri de o plajă cu nisip fin plaja detinatoare de stea . . .

Laganas, Grecia

 Anastasia Beach Hotel 3 este situat pe plaja cu nisip fin  in statiunea animata Laganas Facilitati hotel -  piscina exterioara in cadrul piscinei exista amenajat zona de dusuri wc snack bar si wi-fi - restaurant - baruri - internet cafe - teren de j . . .

Laganas, Grecia

Karras Hotel 3  este situat într-o zonă liniștită a renumitei stațiuni Laganas la doar 300 m distanta de plajă și la 700 m de centrul statiuniiHotelului Karras  are 62 de camere fiecare dotate cu frigider TVseif duș aer condiționat și balcon cu vede . . .

Tsilivi, Grecia

Sunrise Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 500m distanta fata de centrul statiuniiAmplasat într-un decor rural fermecător înconjurat de plantaţii de măslini dealuri şi câmpuri acest hotel modern oferă o atmosferă caldă şi prietenoasăStatiune . . .

Laganas, Grecia

Poseidon Beach Hotel 3 este amplasat pe malul mării la 500 de metri de centrul oraşului LaganasHotelul se afla la 4km distanta fata de aeroport si 7km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si fata de portul insulei Acesta oferă o piscină în . . .

Vassilikos, Grecia

 Arion Renaissance Hotel 4 a fost inaugurat in luna iunie a anului 2003 Hotelul este format din 3 cladiri construite in jurul piscinei Ultima renovare a hotelului a fost facuta in anul 2012 In cadrul hotelului exista 52 de camere standard si 3 suite . . .

Tsilivi, Grecia

Plaza Pallas 3 este situat la doar 500 de metri de plaja din Tsilivi 3km distanta fata de orasul Zante 6km distanta fata de aeroport si 35km distanta fata de portul insuleiHotelul are 48 de unitățile de cazare apartamente camere standard în sistem s . . .

Vassilikos, Grecia

 Ammos Villas 4 sunt situate in zona Potamia statiunea Vasilikos la 13km distanta fata de aeroport 12km distanta de orasul Zante 150m distanta fata de centrul satului super-market si  plaja cu nisip fin plaja face parte din Parcul National Marin Faci . . .

Tsilivi, Grecia

Contessina Hotel 3  este situat  la 80m distanta față de plaja Tsilivi 4km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si 6km distanta fata de aeroportLa numai 80 de metri se află o plajă de nisip care a fost distinsă cu statutul Steagul Albastru . . .

Laganas, Grecia

 Zante Park Best Western 5 face parte din lantul international de hoteluri Best Western Hotelul este situat in golful statiunii Laganas la 5km distanta de aeroport si 7km distanta de orasul Zante capitala insuleiFacilitati hotel -  piscina exterioara . . .

Argassi, Grecia

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

Zakynthos, Grecia

Strada Marina Hotel 3 este situat la 100 de metri distanta fata de port și de centrul oraşului Zante 500m distanta fata de plajaAeroportul se afla la doar 3km distanta fata de hotel iar statia de autobuz la 100m distantaHotelul are 112 camere cu vede . . .