Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Face parte din grupul Xenos Hotels, situat direct pe plaja in statiunea cea mai frumoasa Tsilivi.

Localizare: este situat in Tsilivi, mai exact in micul port pescaresc Planos, pe plaja cu steag albastru, la 70 m de statia de autobuz si taxi, 70 m distanta fata de centrul statiunii Tsilivi, 3 km distanta fata de orasul Zante si la numai 6 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos.



Dotari camere: toate camerele au baie proprie cu dus si uscator de par, televizor, telefon, mini frigider (gratuit), balcon sau terasa, aer conditionat (gratuit), seif (contra cost). Toate camerele sunt curatate de 7 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

Facilitati hotel: hotelul ofera receptie, exchange, room service, restaurant principal in sistem bufet, lobby bar, lounge, salon tv, Wi Fi, bar la piscina unde se pot servi gustari de-a lungul zilei, magazin de suveniruri, supermarket, spalatorie. Alte facilitati: biliard, sala de jocuri, volei pe plaja, tenis de masa, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica, salon de infrumusetare, piscina exterioara, piscina interioara incalzita, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscine, programe de divertisment in fiecare zi la barul de la piscina si pe o scena in aer liber special amenajata pentru programele de divertisment.

Clasificarea oficiala 4*

Plaja: nisip

Tip masa: All Incusive

http://www.zantemaris.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ZANTE MARIS