Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL STRADA MARINA:
Hotelul a fost recent renovat si combina aerul traditional cu facilitatile moderne. Strada Marina dispune de 112 camere cu vedere la mare si la centrul vechi al orasului Zante, oferand o mare varietate de tipuri de camere.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL STRADA MARINA:
Hotelul se bucura de o locatie avantajoasa, la numai 100 de metri de port si de centrul orasului Zakynthos. La 100 de metri de hotel se afla o statie de autobuz, iar cea mai apropiata plaja este situata la 500 de metri. Aeroportul Zakynthos este la numai 3 km.

Plaja:
Plaja este publica, cu pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Strada Marina are camerele dotate cu: aer conditionat (gratuit), balcon, TV, seif (gratuit), minifrigider (gratuit), wifi, uscator de par. Curatenia in toate camerele se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL STRADA MARINA:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: bar cu lounge interior, terasa pe acoperis, restaurant, piscina pe acoperis cu vedere la mare, acces Wi-Fi gratuit, parcare gratuita.

Clasificare oficiala 3*

Web: www.stradamarina.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Strada Marina (Zakynthos Town)