Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL ESPERIA BOUTIQUE 3*
-DESCRIERE:
Hetelul este situat in centrul statiunii Laganas, una dintre cele mai populare atractii ale Insulei Zakynthos. Esperia Boutique hotel pune la dispozitia oaspetilor tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.
-LOCALIZARE:
Hotelul este situat in centrul statiunii Laganas la numai 30m de plaja cu acelasi nume, renumita pentru broastele testoase Caretta-Caretta. Orasul Zakynthos, capitala insulei si principalul port se gaseste la 7km distanta, aeroportul la 6km iar statiunea Kalamaki la 2km distanta.
-DOTARI CAMERE:
Toate camerele hotelului sunt spatioase, modern mobilate si au in dotare: baie cu dus, uscator de par, A/C, seif, TV satelit, telefon, Wi-Fi, frigider, balcon.
-FACILITATI HOTEL:
Restaurant , sezlong-uri si umbrelute, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, parcare gratuita, doctor, receptie 24h, internet corner, Wi-Fi gratuit, biliard, jacuzii interior si exterior, sala fitness,magazin de suveniruri.
-PLAJA:
Plaja nisipoasa a statiunii Laganas se gaseste la numai 30 metri de hotel.
-TIP MASA:
Mic dejun.
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.esperia-hotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Esperia Boutique