CHINA ORASE ISTORICE & EXPERIENTA REGALA PE YANGTZE
Descriere
Destinatie: China
Durata: 11 nopti
Tarife calculate pentru un grup de 20 platitori
Destinatie: China
Durata: 11 nopti
Tarife calculate pentru un grup de 20 platitori
Itinerariu
01 Iunie | Bucuresti – Amsterdam – Beijing
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda la ora 11.55 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1374 cu destinatia Beijing via Amsterdam. Decolare la ora 13:55. Sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL897 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 17:25.
02 Iunie | Beijing – Stadionul Olimpic - Templul Cerului
Sosire in Beijing la ora 08:55. Suntem in metropola contrastelor coplesitoare. Colosi de beton, sticla si otel se intrepatrund cu dantelate pagode ale templelor stravechi. Bulevarde gigantice se intersecteaza cu hutonguri (alei traditionale) inguste, pe care trec deopotriva biciclete, scutere electrice si ultimele tipuri de masini de lux. Opulenta striveste austeritatea cu care coexista, ca doua universuri paralele si inechitabile. Pol planetar de putere politico-economica, metropola primeste saptamanal vizitele oricui este cineva in lumea pe care o cunoastem. Ritmul vietii in Beijing este alert, atractiile sunt nenumarate, istoria ne zambeste la fiecare colt de strada. Explorati acest univers fascinant pentru o experienta cu adevarat memorabila. Incepem experienta chinezeasca cu un tur foto exterior la Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic. Continuam cu Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Servirea pranzului la un restaurant local. Transfer la hotel. Program liber pentru odihna si acomodare cu noul fus orar. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing.
03 Iunie | Beijing Beijing – Marele Zid Chinezesc – Palatul de Vara
Mic dejun. Excursie la Marele Zid Chinezesc, structura imensa, ridicata in scop de aparare, care strabate 5 provincii ale Chinei pe o suprafata de 6.430 km. Vizitam sectiunea Juyongguan. Servirea pranzului la restaurant. Vizita continua cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale. Complexul de temple, pavilioane si sali este asezat intr-un cadru de basm, intr-un parc in jurul vastului lac Kunming.Initiere in arta realizarii obiectelor de jad.Cina la un restaurant local. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing
04 Iunie | Beijing – Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Templul Lama
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen, cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. Presedintele Mao este inhumat aici, iar parlamentul monolitic chinez supravegheaza piata. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand. Una dintre cele mai valoroase comori ale chinezilor se intinde pe o suprafata impresionanta de 32 de hectare. Spre deosebire de Occident unde tarile sunt definite de o cladire simbol precum Versailles sau Palatul Buckingham, China este reprezentata printr-o serie de cladiri si sali ale Orasului Interzis. Continuam vizitele cu unul dintre cele mai frumoase temple buddhiste, Templul Lama. Transformat, in urma cu mai bine de 300 de ani, din resedinta imperiala in centru al administratiei reprezentantilor buddhismului tibetan, imbina perfect starea de spirit zen cu arta, interioarele fiind adevarate galerii de arta orientala. Seara sunteti invitati la un Show Acrobatic. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing.
05 Iunie | Beijing – Xian (tren de mare viteza)
Mic dejun. Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Xian. Cei 1200 de km, distanta dintre cele 2 orase, vor fi parcursi in 5 ore. Pe parcursul calatoriei cu trenul, pranzul este inclus. Sosire in Xian, capitala provincei Shaanxi, unul dintre cele mai importante monumente ale Chinei, in trecut un oras infloritor punct de pornire in Drumul Matasii. Vizitam Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Incantatorii copaci si florile decoreaza clasica arhitectura chinezeasca a zidului, adaugand frumusete orasului Xian. Continuam turul cu vizitarea complexul arhitectural Pagoda Marii Gaste Salbatice, locul de unde s-a raspandit budismul in China. Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90m inaltime. Transfer la hotel.Timp liber la cumparaturi. Mese incluse:pranz si cina. Cazare la hotel Xian Jianguo 4* sau similar Xian.
06 Iunie | Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang, unificatorul Chinei, care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui din teracota care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Astazi, vechiul mausoleu a devenit Muzeul Armatei de Teracota din Orasul Etern, cum era numit Xian in vremuri de demult. Armata pare vie. Sculptorii au fost atat de priceputi, incat au infatisat toate cele 8 tipologii faciale ale chinezilor moderni. Nimeni nu stie cum este posibil. Se spune chiar ca artizanii au practicat divinatia si astfel au prevazut aparitia poporului chinez. Fiecare soldat are personalitatea si gandurile sale. Cei 7.000 de soldati, cai si care sunt atat de impresionanti, incat iti doresti sa fii un nou recrut si sa faci parte dintre ei. Dupa pranzul la un restaurant local, vizita continua cu Piata Turnului cu Clopot, un simbol remarcabil, aflat la intersectia principalelor strazi ale orasului si Strada Musulmana, una dintre cele mai populate artere din Xian. Cina la un restaurant local si cazare la hotel Jianguo 4* sau similar Xian
07 Iunie | Xian – Chongqing – Croaziera Yangtze
Mic dejun. Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Chongqing, distanta dintre cele 2 orase va fi parcursa in 5 ore.Servirea pranzului de tip pachet in tren. Orasul Chongqing este deosebit, avand o pozitie remarcabila deasupra unui promotoriu stancos ce imbratiseaza raul. Este cunoscut de pe vremuri ca fiind cel mai mare centru industrial si comercial din sud-vestul Chinei. Vizitam Muzeul Celor Trei Defilee, Marea Sala a poporului Chongqing, Sala Breslelor din HuGuang. Dupa cina (inclusa) ne imbarcam pe vasul de croaziera Yangtze No.2 5* sau similar, navigand toata noaptea pe Fluviul Yangtze. Cunoscut occidentalilor ca Yangtze, Chang Jiang (Fluviul Lung) strabate mai mult de 6.300 de kilometri. Cel mai lung fluviu din China, Yangtze este al treilea din lume dupa Nil si Amazon. O veche zicala spune: „ Daca nu ai calatorit pe Yangtze, nu ai fost nicaieri” pentru ca fluviul va poarta prin cele mai coplesitoare peisaje ale Chinei, iar modul ideal de a-l descoperi este in aceasta croaziera spectaculoasa. Nu avem parte doar de o experienta exterioara, aici referindu-ne la peisaje, ci si de una interioara, unica, pe nava de croaziera. Yantze No.2 a redefinit luxul in nave de croaziere ducandu-l la un alt nivel, prin arhitectura moderna si eleganta, cabine cu spatiu generos si ferestre largi, tehnologie de ultima generatie. Un oras plutitor deservit de un echipaj de 120 de oameni, restaurante, baruri, sala de fitness, masaj, sala de lectura, cabinet medical, divertisment live, discoteca.
08 Iunie | Croaziera Yangtze – Shibaozhai
Mic dejun bufet (07:00-08:30). In prima parte a zilei puteti opta pentru o Excursie optionala la Fengdu (09.00-12.00). Continuam navigarea si dupa masa de pranz Excursie la Shibaozhai (15.00-18.00) orasul celebru pentru templul cu o vechime de 260 de ani si o structura care se inalta pe 15 nivele, fiecare fiind imbogatit cu opere de arta dintre cele mai variate. Imaginea acestuia este frapanta atat datorita formei sale neobisnuite, cat si asemanarii pana la confuzie cu o pagoda. Culoarea de un rosu aprins contrasteaza cu arborii si tufisurile verzi care il inconjoara, dar si cu imaginea dealului stancos pe care se sprijina. Portile de un galben aprins, impodobite cu desene traditionale, atrag privirile tuturor. Timp liber pentru relaxare la bordul navei.La 18:00 participam la receptia de “Bun venit” a Capitanului, urmata de o experienta culinara remarcabila la cina.
09 Iunie | Croaziera Yangtze – Defileele Qutang si Wu – Valea Zeitei
Mic dejun bufet (07:00-08:00). In prima parte a zilei puteti opta pentru o Excursie optionala la Orasul Imparatului Alb (07:30-10:00). Situat la intrarea in Defileul Qutang, a fost denumit asa de un imparat al dinastiei Han de Vest, care a vazut un izvor cu apa termala, a caror vapori conturau imaginea unui dragon alb. El s-a autodenumit Imparatul Alb, altfel locul a devenit Orasul Imparatului Alb. Revenim la bordul navei si continuam navigand prin Defileele Qutang si Wu, putand admira de pe puntea navei privelistile uimitoare, greu de descris in cuvinte. Pranzul se serveste intre 11:30-13:00. Incepand cu 12:30-16.30 vizitam Valea Zeitei, situata la vest de defileul Wu. Inconjurata de munti abrupti, peisajul primitiv din aval este din fericire bine conservat, prezentand o vedere spectaculoasa turistilor. Seara, Capitanul ne invita la petrecerea de „Bun Ramas” (19:00-21:00).
10 Iunie | Croaziera Yangtze – “Cele trei mici defilee” – Yichang – Shanghai (tren de mare viteza)
Mic dejun. Excursie la Cele trei mici defilee (07:30-10:30). Sancheng, Qinwang si Changtan dau nastere din apele lor Raului Madu, cu un curs ingust ce se strecoara printre muntii inalti, de-a lungul caruia putem vedea stalactite in diferite pozitii si forme rare, vegetatie virgina, iar dispunerea diferita a bancurilor face calatoria cu atat mai atragatoare. Debarcam in Yichang. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local.Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Shanghai. Sosire Shanghai si transfer la hotel. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar.
11 Iunie | Shanghai - Gradina Yuyuan – Chenghuang - SWFC
Mic dejun. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechile concesiuni straine. Vizitam incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center, in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 nivele. Urcam la etajul 100 pentru o priveliste unica asupra orasului. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Pranzul si cina la restaurant incluse. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar.
12 Iunie | Shanghai – Amsterdam - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 896 cu destinatia Bucuresti via Amsterdam. Decolare la ora 12:15, sosire la Amsterdam la ora 18:00. Imbarcare pe zborul Kl 1379 cu destinatia Bucuresti la ora 20:55. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:35( pe 13.06). Sfarsitul pachetului de servicii.
01 Iunie | Bucuresti – Amsterdam – Beijing
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda la ora 11.55 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1374 cu destinatia Beijing via Amsterdam. Decolare la ora 13:55. Sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL897 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 17:25.
02 Iunie | Beijing – Stadionul Olimpic - Templul Cerului
Sosire in Beijing la ora 08:55. Suntem in metropola contrastelor coplesitoare. Colosi de beton, sticla si otel se intrepatrund cu dantelate pagode ale templelor stravechi. Bulevarde gigantice se intersecteaza cu hutonguri (alei traditionale) inguste, pe care trec deopotriva biciclete, scutere electrice si ultimele tipuri de masini de lux. Opulenta striveste austeritatea cu care coexista, ca doua universuri paralele si inechitabile. Pol planetar de putere politico-economica, metropola primeste saptamanal vizitele oricui este cineva in lumea pe care o cunoastem. Ritmul vietii in Beijing este alert, atractiile sunt nenumarate, istoria ne zambeste la fiecare colt de strada. Explorati acest univers fascinant pentru o experienta cu adevarat memorabila. Incepem experienta chinezeasca cu un tur foto exterior la Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic. Continuam cu Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Servirea pranzului la un restaurant local. Transfer la hotel. Program liber pentru odihna si acomodare cu noul fus orar. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing.
03 Iunie | Beijing Beijing – Marele Zid Chinezesc – Palatul de Vara
Mic dejun. Excursie la Marele Zid Chinezesc, structura imensa, ridicata in scop de aparare, care strabate 5 provincii ale Chinei pe o suprafata de 6.430 km. Vizitam sectiunea Juyongguan. Servirea pranzului la restaurant. Vizita continua cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale. Complexul de temple, pavilioane si sali este asezat intr-un cadru de basm, intr-un parc in jurul vastului lac Kunming.Initiere in arta realizarii obiectelor de jad.Cina la un restaurant local. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing
04 Iunie | Beijing – Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Templul Lama
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen, cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. Presedintele Mao este inhumat aici, iar parlamentul monolitic chinez supravegheaza piata. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand. Una dintre cele mai valoroase comori ale chinezilor se intinde pe o suprafata impresionanta de 32 de hectare. Spre deosebire de Occident unde tarile sunt definite de o cladire simbol precum Versailles sau Palatul Buckingham, China este reprezentata printr-o serie de cladiri si sali ale Orasului Interzis. Continuam vizitele cu unul dintre cele mai frumoase temple buddhiste, Templul Lama. Transformat, in urma cu mai bine de 300 de ani, din resedinta imperiala in centru al administratiei reprezentantilor buddhismului tibetan, imbina perfect starea de spirit zen cu arta, interioarele fiind adevarate galerii de arta orientala. Seara sunteti invitati la un Show Acrobatic. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare la hotel China Nation Convention Center Beijing 4* sau similar Beijing.
05 Iunie | Beijing – Xian (tren de mare viteza)
Mic dejun. Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Xian. Cei 1200 de km, distanta dintre cele 2 orase, vor fi parcursi in 5 ore. Pe parcursul calatoriei cu trenul, pranzul este inclus. Sosire in Xian, capitala provincei Shaanxi, unul dintre cele mai importante monumente ale Chinei, in trecut un oras infloritor punct de pornire in Drumul Matasii. Vizitam Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Incantatorii copaci si florile decoreaza clasica arhitectura chinezeasca a zidului, adaugand frumusete orasului Xian. Continuam turul cu vizitarea complexul arhitectural Pagoda Marii Gaste Salbatice, locul de unde s-a raspandit budismul in China. Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90m inaltime. Transfer la hotel.Timp liber la cumparaturi. Mese incluse:pranz si cina. Cazare la hotel Xian Jianguo 4* sau similar Xian.
06 Iunie | Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang, unificatorul Chinei, care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui din teracota care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Astazi, vechiul mausoleu a devenit Muzeul Armatei de Teracota din Orasul Etern, cum era numit Xian in vremuri de demult. Armata pare vie. Sculptorii au fost atat de priceputi, incat au infatisat toate cele 8 tipologii faciale ale chinezilor moderni. Nimeni nu stie cum este posibil. Se spune chiar ca artizanii au practicat divinatia si astfel au prevazut aparitia poporului chinez. Fiecare soldat are personalitatea si gandurile sale. Cei 7.000 de soldati, cai si care sunt atat de impresionanti, incat iti doresti sa fii un nou recrut si sa faci parte dintre ei. Dupa pranzul la un restaurant local, vizita continua cu Piata Turnului cu Clopot, un simbol remarcabil, aflat la intersectia principalelor strazi ale orasului si Strada Musulmana, una dintre cele mai populate artere din Xian. Cina la un restaurant local si cazare la hotel Jianguo 4* sau similar Xian
07 Iunie | Xian – Chongqing – Croaziera Yangtze
Mic dejun. Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Chongqing, distanta dintre cele 2 orase va fi parcursa in 5 ore.Servirea pranzului de tip pachet in tren. Orasul Chongqing este deosebit, avand o pozitie remarcabila deasupra unui promotoriu stancos ce imbratiseaza raul. Este cunoscut de pe vremuri ca fiind cel mai mare centru industrial si comercial din sud-vestul Chinei. Vizitam Muzeul Celor Trei Defilee, Marea Sala a poporului Chongqing, Sala Breslelor din HuGuang. Dupa cina (inclusa) ne imbarcam pe vasul de croaziera Yangtze No.2 5* sau similar, navigand toata noaptea pe Fluviul Yangtze. Cunoscut occidentalilor ca Yangtze, Chang Jiang (Fluviul Lung) strabate mai mult de 6.300 de kilometri. Cel mai lung fluviu din China, Yangtze este al treilea din lume dupa Nil si Amazon. O veche zicala spune: „ Daca nu ai calatorit pe Yangtze, nu ai fost nicaieri” pentru ca fluviul va poarta prin cele mai coplesitoare peisaje ale Chinei, iar modul ideal de a-l descoperi este in aceasta croaziera spectaculoasa. Nu avem parte doar de o experienta exterioara, aici referindu-ne la peisaje, ci si de una interioara, unica, pe nava de croaziera. Yantze No.2 a redefinit luxul in nave de croaziere ducandu-l la un alt nivel, prin arhitectura moderna si eleganta, cabine cu spatiu generos si ferestre largi, tehnologie de ultima generatie. Un oras plutitor deservit de un echipaj de 120 de oameni, restaurante, baruri, sala de fitness, masaj, sala de lectura, cabinet medical, divertisment live, discoteca.
08 Iunie | Croaziera Yangtze – Shibaozhai
Mic dejun bufet (07:00-08:30). In prima parte a zilei puteti opta pentru o Excursie optionala la Fengdu (09.00-12.00). Continuam navigarea si dupa masa de pranz Excursie la Shibaozhai (15.00-18.00) orasul celebru pentru templul cu o vechime de 260 de ani si o structura care se inalta pe 15 nivele, fiecare fiind imbogatit cu opere de arta dintre cele mai variate. Imaginea acestuia este frapanta atat datorita formei sale neobisnuite, cat si asemanarii pana la confuzie cu o pagoda. Culoarea de un rosu aprins contrasteaza cu arborii si tufisurile verzi care il inconjoara, dar si cu imaginea dealului stancos pe care se sprijina. Portile de un galben aprins, impodobite cu desene traditionale, atrag privirile tuturor. Timp liber pentru relaxare la bordul navei.La 18:00 participam la receptia de “Bun venit” a Capitanului, urmata de o experienta culinara remarcabila la cina.
09 Iunie | Croaziera Yangtze – Defileele Qutang si Wu – Valea Zeitei
Mic dejun bufet (07:00-08:00). In prima parte a zilei puteti opta pentru o Excursie optionala la Orasul Imparatului Alb (07:30-10:00). Situat la intrarea in Defileul Qutang, a fost denumit asa de un imparat al dinastiei Han de Vest, care a vazut un izvor cu apa termala, a caror vapori conturau imaginea unui dragon alb. El s-a autodenumit Imparatul Alb, altfel locul a devenit Orasul Imparatului Alb. Revenim la bordul navei si continuam navigand prin Defileele Qutang si Wu, putand admira de pe puntea navei privelistile uimitoare, greu de descris in cuvinte. Pranzul se serveste intre 11:30-13:00. Incepand cu 12:30-16.30 vizitam Valea Zeitei, situata la vest de defileul Wu. Inconjurata de munti abrupti, peisajul primitiv din aval este din fericire bine conservat, prezentand o vedere spectaculoasa turistilor. Seara, Capitanul ne invita la petrecerea de „Bun Ramas” (19:00-21:00).
10 Iunie | Croaziera Yangtze – “Cele trei mici defilee” – Yichang – Shanghai (tren de mare viteza)
Mic dejun. Excursie la Cele trei mici defilee (07:30-10:30). Sancheng, Qinwang si Changtan dau nastere din apele lor Raului Madu, cu un curs ingust ce se strecoara printre muntii inalti, de-a lungul caruia putem vedea stalactite in diferite pozitii si forme rare, vegetatie virgina, iar dispunerea diferita a bancurilor face calatoria cu atat mai atragatoare. Debarcam in Yichang. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local.Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Shanghai. Sosire Shanghai si transfer la hotel. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar.
11 Iunie | Shanghai - Gradina Yuyuan – Chenghuang - SWFC
Mic dejun. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechile concesiuni straine. Vizitam incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center, in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 nivele. Urcam la etajul 100 pentru o priveliste unica asupra orasului. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Pranzul si cina la restaurant incluse. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar.
12 Iunie | Shanghai – Amsterdam - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 896 cu destinatia Bucuresti via Amsterdam. Decolare la ora 12:15, sosire la Amsterdam la ora 18:00. Imbarcare pe zborul Kl 1379 cu destinatia Bucuresti la ora 20:55. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:35( pe 13.06). Sfarsitul pachetului de servicii.