Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Villa Kapahi Apartments, reprezinta o unitate de cazare moderna cu o localizare foarte buna in una dintre cele mai cunoscute statiuni din Insula Thassos, Potos. Toate camere au vedere la mare!
Localizare:

Villa Kapahi Apartments, sunt situate în apropiere de centrul Potos, la 5 minute de mers pe jos de plaja de St.Antonios in Potos.

Categorie:

2*

Facilitati:

Hotelul dispune de internet WiFi și locuri de parcare.Unitățile de cazare moderne sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. De asemenea, acestea au bucătărie complet utilată, cu plită și frigider, precum și baie cu uscător de păr și duș.

Facilitati Camere:

Sunt disponibile două tipuri, apartamente superioare la etaj au balcon, apartamente mai mici la parter au ferestre mari, terasă. Toate camerele au vedere la mare.
Aceste apartamente au un dormitor dublu și living cu chicineta și o canapea dubla. Unele camere, situate la primul etaj, sunt mai mari și nu au balcon și nici o verandă, doar fereastră, în timp ce camerele de la etajele superioare au balcon.Toate camerele au vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Kapahi Apartments Villa