Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Aethria este situat in centrul orasului Limenas din Thassos si ofera o piscina in aer liber, un bar la piscina si un teren de tenis in mijlocul unei gradini inflorite. Unitatile de cazare au aer conditionat si un balcon cu vedere la piscina, gradina sau imprejurimi.

Camerele hotelului Aethria au pardoseala din gresie in nuante pale, frigider, telefon si TV cu canale prin cablu. Toate au baie privata cu dus si uscator de par.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet servit zilnic in zona de luat masa cu vedere la gradina si piscina. Barul hotelului serveste cafea, bauturi si gustari pe tot parcursul zilei.

Hotelul Aethria este situat la 300 de metri de portul Limenas, iar cea mai apropiata plaja se afla la 600 de metri. Portul Ormos Prinou este la 15 km. Plaja Makriammos se afla la 3 km, iar faimoasa plaja Chryssi Ammoudia este la 12 km. Accesul la internet Wi-Fi in zonele publice si parcarea privata sunt disponibile gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Aethria Hotel, Limenas