Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati camere
Camerele de la Hotel Select Sunningdale sunt dotate cu baie proprie, DVD player, spatiu pentru relaxare, seif, telefon, uscator de par, facilitati pentru calcat, terasa, chicineta complet utilata. Suprafata camerei camerei este de aproximativ 30 – 45 m patrati.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de: piscina in aer liber, restaurant a la carte, terasa, gradina, terasa la soare, servicii de masaj, solar, mini golf, tenis de masa, biliard, teren de golf, snack bar, bar, Wi-Fi gratuit, inchirieri auto, camere de familie si camere pentru nefumatori.Pentru cei mici, Hotel Select Sunningdale ofera jocuri si echipamente de joaca pentru exterior.

Localizare
Hotel Select Sunningdale se afla in partea de sud a insulei Tenerife, intr-o zona linistita, la o distanta de numai 900 m departare fata de cea mai apropiata plaja. Parcul National Teide se afla la o distanta de 36 km fata de hotel, iar Rezervatia Naturala Muntele Guaza se afla la 11 km distanta fata de hotel. Pentru pasionati, exista mai multe terenuri de golf la numai cateva minute de mers pe jos. Satul pescaresc Los Abrigos este situat la o distanta de 5,3 km fata de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar

Select Sunningdale