Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sir Anthony, inconjurat de gradini luxuriante, este situat in sudul insulei, aproape de plaja si de zona comerciala cu restaurante, baruri, magazine.
Situat pe insula Tenerife, pe plaja Camison din stasiunea Playa de las Americas, acest hotel elegant ofera un centru spa si o piscina in aer liber. Hotel Sir Anthony Tenerife face parte din complexul Mare Nostrum Resort 5*, complex alcatuit din 5 corpuri: Cleopatra Palace, Marco Antonio Palace, Julio Cesar Palace, Mediterranean Palace si Sir Anthony. Complex hotelier situat la 17 km de aeroportul Sudic Tenerife, in zona turistica Playa-de-las-Americas, pe prima linie a plajei.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit si beneficiaza de un balcon cu vedere la ocean. Camerele de la Sir Anthony au podea cu parchet si un decor modern si elegant. Toate sunt prevazute cu TV cu ecran plat, seif si minibar. Este disponibil un meniu de perne, iar baia privats include un uscstor de par.
La sosire oaspetii primesc in semn de bun venit un pahar de cava. Hotelul are un restaurant cu terasa. Oaspetii au la dispozitie un bar de sucuri amplasat langa piscina si un club de plaja privat unde se canta muzica live.
Relaxare si sport: programe de animatie si show-uri de seara, aerobic, sauna, jacuzzi, fitness-centru, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, salon de infrumusetare, Centru SPA, inchiriere rachete si mingi de tenis, mini-golf, golf, biliard, inchiriere biciclete, 2 terenuri squash
Plaja: El Camison – municipala, nisip. Umbrele, sezlonguri – contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SIR ANTHONY

   Playa De Las Americas, Spania