Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul, detinator a multiple premii, este situat in centrul orasului Skiathos, la numai 100 m de strada principala, Papadiamantis si a fost compelt renovat in 2014. Personalul se asigura intotdeauna ca oaspetii hotelului au parte de o vacanta relaxanta si de atmosfera calda si prietenoasa pentru care este renumit. Hotelul este ADULTS ONLY!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Restaurantul A la carte are specific mediteranean si este unul dintre cele mai bune din Skiathos. Hotelul mai are un bar de vinuri si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, biblioteca; in apropiere se pot face snorkelling, calarie, scufundari, drumetii, exista posibilitatea inchirierii de biciclete.

Localizare
Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului Skiathos, cu numeroase restaurante si taverne excelente, dar si cateva magazine locale. Amplasarea hotelului ofera oaspetilor sai posibilitatea de a se bucura de o locatie linistita, in apropierea tumultului statiunii. Hotelul este ADULTS ONLY!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LA PISCINE ART