Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.grandhotelvarna.com LOCALIZARE:
Grand Hotel Varna este cel mai luxos si stilat hotel din statiune. Este situat la 200 m de plaja, in inima uneia dintre cele mai vechi statiuni bulgaresti Sf.Constantin si Elena. CAZARE:
Hotelul dispune de 295 camere twin frumos mobilate si 36 suite, toate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar. Baile sunt echipate cu uscator de par si cada. SERVICII:
Tip de masa: All Inclusive - mic dejun, pranz si cina tip bufet, ceai, cafea si gustari. Bauturile racoritoare si alcoolice locale (intre orele 10:00- 23:00). Bauturile racoritoare si alcoolice locale la barul de pe plaja “South Beach”. Folosirea gratuita a piscinelor. Bauturile locale alcoolice si racoritoare si gustari in miezul zilei la “South Beach”. FACILITATI:
Piscina exterioara si piscina interioara (cu apa termala), sezlongurile si umbrele de soare la piscina gratuite, 5 restaurante, animatii seara in 4 limbi, club pentru copii (pana la ora 22:00), loc de joaca in aer liber, parcare gratuita, sala de conferinta complet echipata cu aer conditionat cu 20 si 250 locuri, facilitati tehnologice moderne, acces la internet wireless, centru SPA, lobby bar, bar la piscina, café, piano bar, room service 24 h. PLAJA:
Sezlongurile si umbrele de soare la plaja „South Beach” (cu sectiune V.I.P.) sunt gratuite. SPORTURI SI DIVERTISMENT:
Fitness (gratuit), animatii seara in 4 limbi, club pentru copii (pana la ora 22:00), loc de joaca in aer liber.
LOCALIZARE:
Grand Hotel Varna este cel mai luxos si stilat hotel din statiune. Este situat la 200 m de plaja, in inima uneia dintre cele mai vechi statiuni bulgaresti Sf.Constantin si Elena.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

GRAND VARNA

   Sf Constantin Si Elena, Bulgaria