Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Parcul acvatic se află la câțiva pași de hotel. O stație de autobuz și un bancomat se află chiar în fața Hotelului Esperos Mare Resort. Orașul Kallithea se află la 3 km, iar centrul istoric al orașului Rhodos este la 11 km. În apropiere există o parcare privată gratuită.

Localizare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Parcul acvatic se află la câțiva pași de hotel. O stație de autobuz și un bancomat se află chiar în fața Hotelului Esperos Mare Resort. Orașul Kallithea se află la 3 km, iar centrul istoric al orașului Rhodos este la 11 km. În apropiere există o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Hotelul Esperos Mare Resort este situat pe plaja golfului Faliraki. Acesta are o piscină interioară şi una în aer liber, restaurante, baruri şi un centru de spa şi wellness. Piscina interioară este încălzită în lunile mai și octombrie. Camerele moderne beneficiază de vedere laterală sau completă la Marea Egee. Restaurantul Mira Mare serveşte un mic dejun american, fiind specializat în preparate din bucătăria internaţională şi grecească. De asemenea, există o staţie de pizza, iar Casual Grill este specializat în carne la grătar.

Restaurantul Kafenion serveşte meze greceșți calde și reci.

Activitățile sportive și de petrecere a timpului liber de la Hotelul Esperos Mare Resort includ terenuri de tenis, teren de minigolf, lazy river, șah de grădină, sală de fitness, saună. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit, iar pe plajă se pot practica sporturi nautice. Oaspeții pot folosi facilitățile de spa de la proprietatea parteneră, situată la 50 de metri.

Facilitati Camere

Camerele de la Hotelul Esperos Mare Resort sunt decorate cu gust în nuanțe de culori naturale și oferă deschidere spre un balcon. Fiecare cameră are TV prin satelit, radio, seif şi minifrigider. Baia este prevăzută cu blat de marmură, articole de toaletă și uscător de păr.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.esperiagroup.gr/en/hotels/esperos-mare-resort/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Fitness
Camere familii
Lift
Sporturi
Camere nefumatori
Rent-a-car

Esperos Mare Hotel