Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o zona cu peisaj mioritic si liniste desavarsita, Hotelul Speranta este dotat la standarde internationale fiind un etalon in domeniu pentru aceasta zona a Romaniei.

Localizare

Hotelul Speramta din statiunea Predeal judetul Brasov este amplasat la doar 1,5 km de centru, pe drumul catre cabana Trei Brazi si la 3 km de Partia Clabucet Sosire.

Facilitati hotel

Hotelul Speranta dispune de 17 camere duble si 2 apartamente pentru familii cu maxim 2 copii. Turistii mai pot beneficia de doua saloane restaurant cu un total de 140 de locuri; primul salon, cu un numãr de 40 de locuri, este amenajat intr-un stil rustic-vanatoresc, iar cel de-al doilea salon restaurant, nou deschis, dispune de 100 de locuri; acesta este amenajat in trepte sub forma de separeuri, cu o ambianta intimã placuta, oferita de cadrul floral in care este amenajat si luminat natural. Intr-un cadru natural montan, hotelul dispune de 2 sali de conferinta cu 70 si respectiv 30 de locuri, room-service, internet wireless, informaţii turistice, parc de joaca pentru copii, parcare pazita.
De asemenea, contra cost, aveti accest la diverse servicii ca: spalatorie, fitness, sauna, fax, internet cafe, transport persoane cu microbus-ul, excursii asistate cu ghid turistic, inchirieri ATV, sala club (rummy, tenis de masa, carti de joc, etc.), inchirieri material sportiv, pregatire sportiva pentru schi, inot, tenis de camp. Servicii gratuite: Room-service, internet wireless, informatii turistice, parc de joaca pentru copii, parcare pazita.

Facilitati camere

Cele 17 camere duble sunt dotate cu paturi dublu/matrimonial, dispun de baie proprie in camera si TV cablu, frigider, mini-bar, balcon si acces internet wireless gratuit. Doua dintre cele 17 camere sunt dotate cu baie cu hidromasaj.
Apartamentele sunt formate din 2 camere plus baie proprie cu hidromasaj si balcon. De asemenea, din dotari fac parte TV cablu si DVD, frigider, mini-bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Parcare
Fitness
Sala de conferinta
Sporturi
Room Service

Locatie