Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Bulevard din statiunea Predeal este pozitionat intr-un cadru montan unic, dominat de privelistea impunatoare a Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul si de aerul curat si proaspat al muntelui.

Hotel Bulevard din Predeal dispune de toate facilitatile necesare pentru a asigura relaxarea mult dorita intr-un ambient placut si prietenos: sauna, jacuzzi, salina si cromoterapieloc de joaca pentru copii, spatiu pentru bagaje, minibar, restaurant, terasa si bar, internet wireless, parcare, seif in camera, uscator de par, lift, incalzire centrala, telefon in camera, room service. Accesul cu animale nu este permis.

Hotelul dispune de 21 camere duble, 2 camere single si 8 apartamente formate din dormitor si living (canapea extensibila), grup sanitar propriu si cabina de dus cu hidromasaj, minibar, seif, telefon, uscator de par, acces internet. Unele apartamente au balcon.

Fiecare camera este dotata cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, telefon si baie cu dus cu hidromasaj, uscator de par, mocheta, acces internet, papuci, articole de toaleta gratuite. Unele camere au vedere la munte si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Bulevard Revelion 2018