Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

PACHET CRACIUN 2022 OFERTA INCLUDE: Cazare cu mic dejun incepand cu data de 23 decembrie 2022 Pomana porcului in data de 24 decembrie Sosirea lui Mos Craciun in data de 24 decembrie (cadouri aduse de parinti) Cina Traditionala in ziua de Craciun 25 decembrie (dansuri populare, muzica live) Muzica live in fiecare seara Mesele pentru copiii cu varsta pana la 7 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata. Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita) - Pentru copiii cu varsta peste 12 ani si adulti se achizitioneaza apartament cu 2 camere. CONDITII REZERVARE/ANULARE PACHET CRACIUN 2022 * Pentru a efectua o rezervare ferma se achita 50% avans in 3 zile lucratoare din momentul emiterii facturii, iar diferenta de 50% pana la data de 1 noiembrie 2022. Rezervarile devin nerambursabile dupa data data de 1 noiembrie 2022. PACHET REVELION 2023 OFERTA INCLUDE: Cazare incepand cu data de 29 decembrie 2022 Petrecere cu muzica live pe 30 decembrie Pe 31 Decembrie mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la Munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal) Pe 1 ianuarie - brunch Pe 1 ianuarie - cina (muzica live si invitati speciali) Pe 2 ianuarie - mic dejun Mesele pentru copiii pana la varsta de 7 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate,jocuri interactive, pictat pe fata - masa bufet Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita) CONDITII REZERVARE / ANULARE PACHET REVELION 2023 Pentru a efectua o rezervare ferma se achita 50% avans in 3 zile din momentul emiterii facturii iar diferenta de 50% pana la data de 15.11.2022 Politica de anulare: Rezervarile se pot anula gratuit cu 45 de zile inainte de data sosirii ,intre 45 de zile si 25 de zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea integrala a pachetului, incepand cu data data de 5 decembrie 2022 pachetele devin nerambursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea intregului sejur. Taxa de salvamont nu este inclusa - se achita 3 lei/persoana/zi

Descriere

Silver Mountain Resort 4 * este un complex de apartamente din Poiana Brașov.
Complexul este format din patru clădiri de apartamente (cu număr de camere variind de la o cameră la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) și o clădire multifuncțională care cuprinde un SPA cu sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună umedă și uscată), un restaurant, un club și două săli de conferințele.
 
Turiștii care închiriază apartamente beneficiază de locuri de parcare în parcarea subterană.
 
Toate camerele ofera o priveliște mirifică asupra Masivului Postăvaru, asupra pârtiilor și pădurii din jur prin terasele generoase și spațiile largi vitrate, cu standarde exclusiviste în dotări, conexiune de internet wi-fi, cablu tv și de finisaje cu materiale de calitate superioară.
 
Spațiile de cazare sunt o oază ideală, existând o delimitare perfectă între zonele dedicate socializării și cele dedicate odihnei, cu o izolație termică și fonică de top.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Bar
Parcare
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Lift
Piscina interioara
Camera pentru bagaje
Lux

Locatie

Silver Mountain Resort