Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Situat in centrul orasului Parga, hotelul nou renovat este la numai 50 m de plaja Kryoneri. Premiat cu Q-Label pentru calitatea facilitatilor pe care le ofera, personalul calificat si serviciile inovative (folosirea gratuita a laptop-urilor, informatii 24/24 prin INFO chiosc), hotelul reprezinta alegerea potrivita pentru o vacanta de neuitat. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet.

Localizare
Hotelul nou renovat este la 50 m de plaja Kryoneri, inconjurat de verdeata luxurianta. Portul din Parga, unde sunt taverne si cafenele pe malul marii, este la doar 100 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, folosirea gratuita a laptopurilor, seifuri, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, bar. Animalele de companie sunt acceptate la solicitare, fara costuri suplimentare.