Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere hotel

Îmbinând ospitalitatea cu serviciile prietenoase, această cazare cu prețuri accesibile din Parga include o curte în aer liber, o piscină orbitoare, precum și un restaurant confortabil și un bar lângă piscină, invitând oaspeții să se relaxeze cu alegeri delicioase în compania familiei și a prietenilor. Hotelul Adam's cu vedere către mare oferă un raport excelent calitate-preț în apropierea plajei din Krioneri pentru cei care se află la buget și asigură un nivel consistent de servicii fine și un confort de neegalat. Poziția sa strălucitoare permite excursii zilnice, aventuri pe sporturi nautice și divertisment pe timp de noapte în atmosfera plină de viață și plină de culoare din Parga, unde o varietate de baruri și taverne așteaptă oaspeții pe malul mării ademenitoare.

Restaurantul Olive Tree dezvăluie secretele bucătăriei grecești chiar lângă piscină. Începeți dimineața cu un mic dejun în aer liber, bucurați-vă de un prânz sau o cină delicioasă & savurați un cocktail, Espresso sau Martini de la barul de lângă piscină.

  • Hotelul oferă transfer gratuit cu autobuzul către orașul Parga
  • Camerele sunt curățate zilnic
  • Schimb de prosoape & lenjerie de pat de două ori pe săptămână
  • Laptopuri disponibile la cerere


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism. 


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie