Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LUCA HELIOS BEACH Hotel 4* Localizare Hotelul este alcatuit din 2 cladiri a cate 3 si 4 etaje si este situat pe plaja, la 300m distanta fata de centrul statiunii Obzor si la 70 km fata de aeroportul din Burgas. Facilitati Doua restaurante pentru nefumatori, cu terasa, lobby bar cu terasa, Irish Pub cu terasa, bar la piscina, acces internet (contra cost), magazin de suveniruri. Tip de masa: All inclusive Mic-dejun, pranz si cina stil bufet. Mese tematice de 2 ori/saptamana. La cina se impune tinuta cu pantaloni lungi domnilor. Bauturi locale alcoolice si non-alcoolice (disponibile atat la restaurante, cat si la baruri) - pana la miezul noptii. Cina (2 serii) cu bufet tematic de 2 ori/saptamana si meniu pentru vegetarieni; tinuta obligatorie pentru barbati - pantaloni lungi. Cazare In total sunt 191 camere, dintre care: duble (max 2+1), camere dubla large (max 2+2), camere family cu living separat (max 2+2). Toate camerele dispun de baie cu dus, unele au uscator de par, telefon, mocheta, aer conditionat, seif in camera (contra cost), TV satelit, mini frigider si terasa sau balcon. Facilitati pentru copii Loc de joaca, mini club, sectiune pentru copii la piscina exterioara, animatie in timpul zilei pentru cei intre 4 - 12 ani (de 6 ori/saptamana din 15.05 - 15.10). Sport si divertisment Piscina (450 mp), sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina, terasa, gimnastica, tenis de masa, darts, gimnastica in apa, volei pe plaja, animatie pe timpul zilei (de 6 ori/saptamana) si show-uri de seara. Contra cost: biliard, inchirieri biciclete, sporturi nautice, sezlonguri si umbrele la plaja, salon de infrumusetare, masaj si sauna. Nu sunt acceptate animalele de companie. Parcare: locuri de parcare disponibile langa hotel.
Hotelul este alcatuit din 2 cladiri a cate 3 si 4 etaje si este situat pe plaja, la 300m distanta fata de centrul statiunii Obzor si la 70 km fata de aeroportul din Burgas.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SUNEO HELIOS BEACH HOTEL