Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Hotelul MIORITA este pozitionat in partea nordica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Balea si Romanta.
Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 700 m de plaja.
Dotari generale: Restaurant , parcare proprie, piscine, terasa, bar de zi, cofetarie, salon de coafura si cosmetica, 4 lifturi, seif.
Dotari camere: Hotelul are o capacitate de 344 de camere duble dotate cu TV-cablu, minibar, telefon international, aer conditionat, baie cu dus, balcon (camerele de la etaj).
Serviciile de masa: Se acorda in restaurantul Miorita categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem fisa cont.
Servicii incluse : informatii turistice, seif; trezirea clientilor la ora solicitata, apel in caz de urgenta, primirea si transmiterea de mesaje si a corespondentei.
Servicii contra cost: servicii telefonice si fax.
Tratament : se efectueaza de luni pana sambata si include 2 proceduri/zi la Baza de Tratament Doina.
Facilitati copii:
- Copiii intre 0-3 ani (neimpliniti) cazati in camera cu parintii - gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar.
- Copiii intre 3-7 ani - cazati in camera cu parintii - gratuitate la cazare, dar achita 50 % din valoarea unui mic dejun (fara pat suplimentar)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Miorita