Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ansamblul este amplasat pe plaja, in zona centrala a statiunii Mamaia, intre hotelul Rex si hotelul Riviera. Dispus pe 6 etaje. Animalele de companie nu sunt acceptate. Accesul in imobil se face pe baza de cartela si fiecare apartament are video- interfon.
Riviera Residence ofera apartamente foarte spatioase cu 2 dormitoare, 2 bai, un living si o bucatarie complet utilata. Toate apartamentele au terase cu vedere la mare sau la promenada. Dormitoarele au paturi matrimoaniale, aer conditionat, o baie cu cabina de dus si una cu cada spa, uscator de par. Livingul are televizor, canapea extensibila, o masa cu 6 scaune si aer conditionat. Bucataria este dotata cu frigider, plita electrica, cuptor incorporat, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea.Gradul minim de ocupare este de 2 persoane. Numar maxim de persoane - 4 adulti si 2 copii intr-un apartament.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

RIVIERA RESIDENCE