Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 5 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta, a telegondolei si Aqua Magic. Dispune de 124 camere de 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere de 5*: 12 camere duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014); restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina, bar de zi, room-service, parcare, internet wireless, camere pentru persoane cu handicap.
CAMERE: 2 paturi, TV, minibar, AC, seif, telefon, internet wireless, uscator de par. Garsoniere: pat matrimonial si canapea extensibila. COPII (in camera cu 2 adulti):
CAZARE IN GARSONIERA - primul copil 0 - 12 ani cazare si mic dejun gratuit; al doilea copil 0 - 12 ani 20% dintr-un loc de cazare fara pat suplimentar si 50% mic dejun; 12 - 18 ani 30% dintr-un loc de cazare fara pat suplimentar si mic dejun integral, adult achita 40% cu pat suplimentar si mic dejun integral.
MASA: restaurant propriu 4*; mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Bavaria Blu