Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

Complexul hotelier Villagio Maistro este o destinatie ideala pentru cei care cauta confort, servicii de calitate, armonie si relaxare. Complexul are o suprafata de 12.000 mp, cu 11 maissonete construite in 5 cladiri tip bungalow si 30 de apartamente construite in 6 cladiri independente, inconjurate de gradina, spatiu verde si maslini.



Localizare:

Hotelul se gaseste in Insula Lefkada, la 1,5 km distanta de orasul Lefkas, capitala insulei si la numai 600m distanta de plaja Ai-Giannis, plaja catalogata Blue Flag, cu nisip fin si apa transparent-cristalina. -DOTARI CAMERE: Toate camerele au in dotare bucatarie utilata, cuptor, , baie cu dus,cosmetice, uscator de par, A/C, TV-satelit, balcon sau terasa, CD player.



facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor o gama variata de facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, internet WI-Fi, Bar, Barbecue, parcare, receptie, rent a car, doctor, serviciu de curatatorie, sala fitness, teren minifotbal, teren de basket, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii.



Plaja:

Plaja se gaseste la numai 600m distanta de hotel, catalogata Blue Flag, cu nisip fin, apa curata si intrare progresiva.



Tip masa:

Mic dejun.



http://www.maistro.gr/index2.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

VILLAGIO MAISTRO

   Agios Ioannis, Grecia