Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

9.1 – Booking.com Complexul San Giovanni Luxury Studios este localizat in Agios Ioannis, statiune renumita pentru apele sale albastre-verzi si nisip alb, fiind destinatia populara pentru iubitorii de windsurfing si kitesurfing. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Drinks & Food
Hotelul dispune de o cafenea si un snack bar, de unde turistii pot servi diferite bauturi racoritoare, cafea si gustari delicioase.

Sport si divertisment
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai piscina dotata cu hidro-masaj, iar pentru copii, loc de joaca. Turistii mai pot incerca si sporturi acvatice: windsurfing si kitesurfing.

Localizare
Complexul este localizat in Agios Ioannis, la 50 de metri de plaja si la o distanta de 3 km de orasul Lefkada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Complexul are mai multe zone comune, o piscina cu hidro-masaj, cafeterie – snack bar, loc de joaca pentru copii, parcare, wi-fi, seif la receptie.

SAN GIOVANNI