Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Studiourile Panos sunt situate in Insula Lefkada , la intrarea in Nidri , pe marginea unui deal inverzit, la 150 de metri de plaja . Datorita arhitecturii traditionale si a ospitalitatii proprietarilor, studioul reprezinta un loc ideal pentru o vacanta placuta în apropierea orasului cosmopolit Nidri .
Localizare:

Studioul este localizat la intrarea in statiunea Nidri la o distanta de 150 de m de plaja si centrul statiunii unde tavernele si restaurantele asteapta turistii pentru a-i incanta cu preparate traditionale grecesti. Studioul este renovat recent, avand mobila si chicineta noua. Accesul la studio se face din strada principala pe un drum inclinat – distanta 50 m pana la unitatea de cazare, loc de unde veti avea parte de o priveliste spectaculoasa asupra statiunii.

Categorie:

3*

Facilitati Hotel:

Complexul dispune de o piscina mare, cu umbrelute si sezlonguri gratuite, piscina pentru copii, parcare, gratar si doua zone mari aflate in exterior, amenajate pentru diverse evenimente.

Facilitati Camere:

Camerele sunt dotate cu chicineta complet utilata, frigider, balcon, AC (contra cost 5 euro/cam/zi), baie proprie, nu are TV.

Web Site:

www.panosstudios.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Panos Studios