Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com – Fabulos 8.9 Villas Pantheon este un complex situat intr-o zona linistita din Lefkada la 2km de plaja Kathisma. Realizate dupa cele mai bune standarde vilele, ofera un confort deosebit astfel incat sa va puteti bucura de cele mai frumoase apusuri de soare. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Villas Pantheon este un complex de vile situat la 12 km de centru orasului Lefkada, 2 km fata de plaja Kathisma si 3 km fata de zona Agios Nikitas.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Complexul dispune de 3 vile cu piscina proprie, maisonette de 80 sau 50 mp, suite, receptie, aer conditionat, bar, internet, tv, barbeque, parcare private, gradina, 2 piscine, serviciu de inchiriere masini, seif. Animalele de companie sunt premise.

PANTHEON VILLAS