Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Louis Imperial Beach Hotel este plasat într-o locație centrală din Paphos, oferind o panoramă impresionantă asupra Mării Mediterane. Acest hotel de lux, recunoscut și premiat, se află într-un cadru liniștit, înconjurat de o grădină verde și exuberantă, oferind oaspeților săi un refugiu perfect pentru relaxare și încărcare cu energie.

Descriere hotel

Louis Imperial Beach Hotel este plasat într-o locație centrală din Paphos, oferind o panoramă impresionantă asupra Mării Mediterane.
Acest hotel de lux, recunoscut și premiat, se află într-un cadru liniștit, înconjurat de o grădină verde și exuberantă, oferind oaspeților săi un refugiu perfect pentru relaxare și încărcare cu energie.
 

Localizare

Hotelul este situat chiar pe plaja, la doar 2 kilometri de centrul orașului și la 13 kilometri de Aeroportul din Paphos.
 

Facilități hotel

 Hotelul pune la dispoziție un restaurant, bar, un lobby spațios, lift, serviciu în cameră, atât piscină interioară, cât și exterioară, locuri de parcare, sală de fitness, saună, teren de tenis, magazin, opțiuni pentru închiriere auto și servicii de spălătorie.

Facilități camere

Fiecare cameră este complet echipată cu aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, radio, telefon direct, minibar, uscător de păr și baie privată.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Hotel Louis Imperial Beach