Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Lighthouse Golf & Spa intruchipeaza spiritul cald si prietenos al Bulgariei, oferind clientilor posibilitatea de a se detasa de stresul din viata de zi cu zi. Complexul are un design clasic european, insa accentul se pune foarte mult pe atentia oferita clientilor.

Descriere :

Complexul Lighthouse Golf & Spa intruchipeaza spiritul cald si prietenos al Bulgariei oferind clientilor posibilitatea de a se detasa de stresul din viata de zi cu zi. Complexul are un design clasic european, insa accentul se pune foarte mult pe atentia oferita clientilor. 

Localizare :

Hotelul Lighthouse Golf Resort este situat la 7 km nord de Balchik, pe prima linie, cu vedere spre malul mării. 

Website:

http://www.lighthousegolfresort.com/

Facilitati hotel:

Hotelul oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi un restaurant de primă clasă. lobby bar, piscina si bar în jurul piscinei, bar pe terenul de golf, bar pe plajă, sală de animație, piano bar, magazine, sala de conferințe, seif la recepție, parcare gratuită, internet wireless,minibar, telefon, room service, salon de înfrumusețare, magazine, băuturi și țigări importate, spălătorie, biciclete, terenuri de tenis, centru wellness, teren de golf certificat de 18 găuri proiectat de Jan Wosnam, teren de antrenament, masă de tenis, fotbal, biliard, săgeți, fitness și saună; piscină în aer liber, umbrele și saloane în jurul piscinei, plaja privată cu umbrele, si transfer gratuit la plajă.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu internet wireless,TV cu ecran plat, aer conditionat centralizat, telefon, mocheta, seif contra cost, uscator pentru par, minibar, terasă proprie cu vedere la piscină și la grădină sau la terenul de golf și la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie