Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complet modernizat in 2010, hotelul dispune de 214 camere duble si 9 camere triple, bar, restaurant, seif, exchange, sala de conferinte, parcare, loc de joaca pentru copii, acces internet gratuit. Nu se accepta animale de companie.|
MASA se poate servi la restaurant propriu 3*, care va sta la dispozitie cu un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala menit sa satisfaca in cea mai mare masura preferintele culinare (supe, ciorbe, gustari, salate speciale, garnituri, paste, bucate la gratar, peste, diferite deserturi: prajituri, inghetata, tortul casei si altele), etc. in lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
CONCEPTUL DE ALL INCLUSIVE:
Servirea meselor se va face in regim bufet.
Mic dejun servit intre orele 07:30-09:30, bauturi incluse:apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate din gama Pepsi, Prigat de portocale
Dejunul este servit intre 12:30-15:30, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone (coniac, gin, vermut alb si rosu, vodka), bere draft, vin alb/rosu servit la draft.
Cina este servita intre 19:00-21:30, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone (coniac, gin, vermut alb si rosu, whisky, vodka), bere draft, vin alb/rosu servit la draft.
PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.
Snack-urile intre orele 17:00 - 18:00 se vor servi pe terasa in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL aALL INCLUSIVEa SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI.HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.
Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primii bratari la receptie, la check-in, iar turistii au obligativitatea sa le poarte pe toata perioada sejurului.
Pachetul All Inclusive contine cazare, cina in prima zi de cazare, mic dejun,dejun si cina in urmatoarele zile-servite la restaurant,sub forma de bufet,insotite de bauturile incluse in timpul meselor si bauturi all- inclusive in toate celelalte baruri. In ziua check-out-ului beneficiati de mic dejun si dejun.
Alte servicii incluse:
Acces la plaja cu sezlong cu saltele pentru adult maxim 2 adulti/camera (in limita disponibilitatii), acces la locurile exterioare de joaca pentru copii 2-12 ani, acces la locul interior de joaca cu animatie, activitati specifice si supraveghetor pentru copii 2-8 ani, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), internet wi-fi gratuit in spatiile publice (restaurant, receptie, bar, terasa, plaja), acces la biliard, tenis de masa (in limita disponibilitatilor), fitness gratuit.
Seara spectacolele pentru copii se vor desfasura la locul de joaca interior.
Programul adultilor cu muzica live seara in restaurant.
ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARII DE IDENTIFICARE (PRIMITA LA RECEPTIA HOTELULUI), PE TOATA PERIOADA SEJURULUI, PENTRU PACHETELE ALL INCLUSIVE.
In afara de restaurantul Olimpic, complexul dispune si de terasa ce ofera o vedere spectaculoasa spre mare. La acest restaurant turistii pot servi masa a la carte CONTRA COST .
Bauturile servite in barul din incinta hotelului sunt contra cost si NU SUNT INCLUSE IN PACHETUL ALL INCLUSIVE .
CAMERE: sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, TV cablu, internet, frigobar, aer conditionat, clima centralizata, balcon. Majoritatea camerelor de la etajele superioare au vedere la mare si la Lacul Tismana. Sistem de acces in camera se face pe baza de card.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
Primul copil 0-11.99 ani

- beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar;
- pentru pat suplimentar se achita 30 % din contravaloarea pachetului achizitionat de adult.
Al 2-lea copil 0-11.99
- fara pat suplimentar achita 30% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de cazare si masa;
- cu pat suplimentar se achita 50% din pachetul achizitionat de adult.
Pentru un copil 12-13.99 ani
- fara pat suplimentar se achita 40% din contravaloarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de cazare si masa;
- cu pat suplimentar se achita 60% din pachetul achizitionat de adult.
Copilul peste 14 ani este considerat adult si achita contravaloarea unui loc integral.
Capacitatea maxima a unei camere este de 2 adulti cu 2 copii ( 0 - 13.99 ).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Olimpic