Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Certificat de Excelenta Trip Advisor Hotelul este amplasat intr-o gradina luxurianta, la numai cativa pasi de plaja si de viata de noapte dintr-una din cele mai populare destinatii de vacanta din Halkidiki, Pefkohori. Hotelul este recomandat cuplurilor si tinerilor, amatori de distractie si vacanta activa. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, sporturi nautice pe plaja, centre de scufundari PADI in Pefkohori, drumetii organizate.

Localizare
Hotelul este situat la 1.5 km de centrul statiunii Pefkohori, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Plaja cu nisip se afla la cca 300 m, iar orasul Salonic este la 105 km. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost. In apropierea hotelului se gasesc magazine.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:30) si cina (18:30-21:30) pe terasa de langa piscina. Barul de la piscina ofera o gama variata de bauturi si cateva gustari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ANNA MARIA PARADISE