Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

They are comprised of 1 or 2 bedrooms, a kitchen, a bathroom, a living room, and a large private balcony or a private garden, depending on the suite’s floor.

LOCALIZARE

Chiar în inima orașului Potidaea, Halkidiki din Grecia, Eight Boutique Suites se află într-o locație liniștită, la un pas de mare, dar destul de aproape de locuri de interes.

FACILITATI GENERALE

Complexul 8 Boutique Suites dispune de spatioasa curte interioara, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, salon de mic dejun, la cerere se pot asigura servicii de pranz si cina, gratar, mini-teren de sport, spalatorie.

FACILITATI CAMERE

Camerele dispun de acces internet wireless, aer condiţionat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, pardoseală de gresie/marmură, izolare fonică, intrare privată, plasa de tantari, bucatarie utilata (frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde, ustensile de bucatarie, cana fierbator, plita de gătit), canapea, zona de relaxare, TV, balcon/terasa, baie cu cada sau dus, uscator de par

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie