Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Site Web
http://hotel-more.hr/11home.php

Spa & Wellness
Centrul SPA invita la relaxare si destindere, punand la dispozitia turistilor sala de fitness, hidromasaj, cabina termala, baie de aburi, baie romana, sedinte de aromaterapie si cromoterapie, tratamente de infrumusetare, masaj.

Drinks & Food
Gastronomia prezenta in cadrul acestuia va va incanta simturile; oferite in cadrul restaurantului principal, specialitatile mediteraneene si locale, salatele gustoase si deserturile delicioase va vor incanta simturile. Pe lang acestea, turistii se pot bucura de o atmosfera romantica in Cave barul de langa plaja, dar si la terasa exterioara.

Sport si divertisment
Turistii cazati in cadrul acestui hotel se pot bucura de un sejur minunat, in care bunadispozitie si relaxarea sunt intalnite la tot pasul. Turistii sunt invitati la piscina exterioara, unde la un cocktail racoritor, pot admira o priveliste minunata asupra marii si insulelor Elaphite, la plaja proprie din imediata apropiere a hotelului.

Localizare
Hotelul este situat in peninsula Lapad, fiind construit pe stanca, cu o vedere panoramica extraordinara asupra marii. Centrul vechi al orasului Dubrovnik, unde pot fi vizitate obiective cultural din patrimonial UNESCO se afla la doar 3.5 km, iar aeroportul international este la 23 km distanta. Inconjura de vegetatie mediteraneana, ofera o atmosfera linistitoare, ce faciliteaza un sejur relaxant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie