Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel este situat într-o locație retrasă pe Crescent of The Palm Jumeirah, la doar o scurtă călătorie de mers cu mașina de mall-urile comerciale și atracțiile turistice ale orașului. Stațiunea este la 25 de minute cu mașina de Burj Khalifa și Mall Dubai, la 20 de minute de parcul tematic IMG Worlds of Adventure și de Aeroportul Internațional Al Maktoum și la 35 de minute de Aeroportul Internațional Dubai.

Localizare

Retreat Palm Dubai MGallery de către Sofitel este prima stațiune de bunăstare holistică din Orientul Mijlociu. Acasă la primul centru Rayya Wellness din lume, o filosofie a bunăstării și a transformării personale a corpului, a minții și a spiritului se desfășoară în tot hotelul.
 
Acest hotel luxos din Dubai oferă experiențe impresionante, încântătoare, care inspiră amintiri pe tot parcursul vieții. Stațiunea balneară unică este un sanctuar liniștit ascuns într-o locație sublimă și retrasă pe țărmurile Palm Jumeirah din Dubai.
 
Parte din MGallery de către Sofitel "Serenity", colecția de hoteluri, stațiunea exemplifică viziunea MGallery de a crea destinații uimitoare și întruchipează stilul, povestea și atracția Dubaiului.

Facilitati hotel

Bucurați-vă în stil într-o selecție de restaurante și baruri de lux, fiecare oferind o experiență unică, de la cafeaua proaspăt preparată în atmosfera primitoare a cafenelei de lobby, sucuri proaspete sănătoase și gustări într-un cadru relaxat lângă piscină, înconjurat de elegantul loc de întâlnire din toată ziua sau de restaurantul hotelului.
 
Completând filozofia wellness a stațiunii wellness Dubai, restaurantele servesc o selecție de mâncăruri sănătoase, făcute cu produse locale sănătoase, cum ar fi produse din lapte de cămilă și alte ingrediente organice preparate cu grijă local, proaspăt furnizate de fermele partenere locale, de la grădina hotelului cu plante medicinale.

Facilitati camere

Complexul oferă 255 de camere şi suite spaţioase. Decorate cu o varietate de elemente alese cu atenţie, inclusiv cu finisaje din lemn şi piatră, camerele şi suitele sunt concepute pentru a spori seninătatea şi confortul şi se bucură de vedere panoramică uluitoare la apele cristaline ale Golfului Arabiei, către Burj Al Arab şi Palm Jumeirah. Toate camerele acestui hotel au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu funcţie Bluetooth multi-screen, facilităţi gratuite pentru prepararea de ceai/cafea, minibar cu produse sănătoase, iluminat nocturn cu senzor de mişcare şi articole de toaletă ecologice.

http://www.theretreatpalmdubai.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

The Retreat Palm Dubai - MGallery