Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL VANTARIS PALACE:
Vantaris Palace este un resort de lux constituit din mai multe cladiri, avand camere spatioase si frumos decorate. Hotelul accepta animale de companie gratuit (la cerere).

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive


Localizare HOTEL VANTARIS PALACE:
Hotelul este situat pe una dintre cele mai lungi plaje ale regiunii, in statiunea Kavros, intre Chania si Rethymno, la 48 km de aeroport. La 200 de metri de hotel se afla statia de autobuz.

Plaja:
Plaja privata cu nisip este cea mai lunga plaja din regiune.


Dotari camere:
Hotel Vantari Palace are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost - 2 euro/zi), baie cu cada, uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL VANTARIS PALACE:
Hotelul dispune de: restaurant principal, restaurant a la carte, baruri (la piscina, pe plaja, principal, pub), 2 piscine exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, piscina interioara, acces wireless gratuit, in toate spatiile publice, minimarket, serviciu rent-a-car, centru SPA, sala de fitness, masaj, sauna, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, parcare.


Facilitati copii:
Piscina exterioara, piscina interioara, loc de joaca. Baby cot: 5 euro/zi

Web: www.vantarishotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

VANTARIS PALACE

   Georgioupolis, Grecia