Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SOLIMAR AQUAMARINE:
Hotelul este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Platanias, in mijlocul unei frumoase gradini de flori, maslini, portocali si palmieri, cu o panorama deosebita asupra golfului si a Insulei Agii Theodori. Hotelul dispune de un numar total de 105 camere, distribuite astfel: 10 camere duble standard, 10 camere duble superioare, 15 camere duble superioare cu piscina privata, 35 camere family, 12 suite junior classic si 11 suite junior superior cu piscina privata.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL SOLIMAR AQUAMARINE:
Hotelul este situat la 27 km de aeroport si la 20 km de Portul Souda.

Plaja:
La 100 de metri de hotel se afla plaja cu nisip de la Pirgos Psilonerou. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Dotari camere:
Hotel Solimar Aquamarine are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL SOLIMAR AQUAMARINE:
Hotelul dispune de: restaurant principal, bar, snack-bar la piscina, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si la plaja, servicii medicale (la cerere), serviciu rent-a-car, birou de schimb valutar, sala de fitness, acces wireless (gratuit in spatiile publice), biliard (contra cost), teren de tenis, minigolf.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, loc de joaca, serviciu baby-cot (contra cost), baby sitter (contra cost).

Web: www.solimarhotels.gr/aquamarine

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SOLIMAR AQUAMARINE CLUB