Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Toate studiourile și apartamentele sunt în stare superioară, ceea ce va oferi tot ce are nevoie vizitatorul pentru un sejur plăcut, plăcut și relaxant. Camerele au chicinetă, băi private, balcoane mari, aer condiționat, telefon și seif. Barul hotelului servește cafea. sucuri, varietate de cocktail-uri, beri, înghețate etc., servite de la 9:00 a.m. până târziu în noapte. Barul are 2 televizoare mari cu ecran plat cu canale prin satelit și multe evenimente sportive în direct transmise din întreaga lume. La restaurant vă puteți bucura de mâncăruri delicioase, care sunt preparate cu ulei de măsline de casă. Toate preparatele sunt preparate cu legume organice de casă.

Localizare

Hotelul este amplasat in centrul stațiunii Malia, la 1 km de orașul vechi, la 7 km de Hersonissos, la 30 km de centrul orașului Heraklion, la 32 km de aeroportul internațional „N. Kazantzakis”, Heraklion.
 
Un hotel perfect pentru o vacanță pentru tineri cu buget redus! Bar, internet, camere confortabile. La câțiva pași se află baruri, cafenele, cluburi.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina, internet, piscina cu apa dulce, internet Wi-Fi in locuri publice

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: chicinetă, aer condiționat (contra cost), mini-frigider, internet Wi-Fi gratuit, duș, uscător de păr (la cerere), balcon. 2 paturi de o persoană sau un pat dublu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BLUE SKY APARTMENTS