Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bali Star Resort se conturează într-o arhitectură de amfiteatru pe o mică peninsulă din Bali, oferind priveliști spectaculoase asupra portului. Inaugurat în 1991 și supus unei renovări complete în 2010, Bali Star Resort este un hotel de pe malul mării din Bali, Creta, unde confortul modern, deliciile gastronomice locale și razele soarelui, alături de marea și nisipul plajelor, vă așteaptă în Rethymno, Creta. Cu un total de 62 de camere, toate dispuse într-o singură clădire formată din trei nivele și echipată cu lift, Bali Star Resort promite o experiență deosebită.
Descrierea hotelului
Bali Star Resort se conturează într-o arhitectură de amfiteatru pe o mică peninsulă din Bali, oferind priveliști spectaculoase asupra portului.
Inaugurat în 1991 și supus unei renovări complete în 2010, Bali Star Resort este un hotel de pe malul mării din Bali, Creta, unde confortul modern, deliciile gastronomice locale și razele soarelui, alături de marea și nisipul plajelor, vă așteaptă în Rethymno, Creta.
Cu un total de 62 de camere, toate dispuse într-o singură clădire formată din trei nivele și echipată cu lift, Bali Star Resort promite o experiență deosebită.

Localizare
Bali Star Resort este un hotel de 3 stele situat pe malul marii, in statiunea Bali, la 34 km de orasul vechi Rethymno si la 47 km de aeroportul Heraklion.
Facilități hotel

Proprietatea pune la dispoziție oaspeților săi mai multe facilități și servicii: recepție 24 de ore, parcare, excursii și barca, taxi, facilități de scanare și imprimare fax, transport bagaje, pătuț (la cerere), serviciu de trezire, restaurant cu terasa acoperita, piscina, bar pe plaja, snack bar, gradina, hol, sezlonguri si umbrele, depozit bagaje, medic (la cerere si contra cost).

Facilități camere
Camerele hotelului sunt amenajate cu gust şi beneficiază de toate dotările moderne.
Toate spatiile de cazare au: geamuri izolate fonic, dressing, dulap, terasa, WiFi, telefon, seif, dus, uscator de par, patut copii (la cerere), ceainic electric, frigider, aer conditionat, TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

BALI STAR - RESORT BOUTIQUE HOTEL