Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Almyrida Village & Waterpark este situat în pitorescul cartier Almyrida, un sat fermecător care vă va cuceri prin atmosfera sa autentică și liniștită, specifică insulelor grecești, oferind o experiență tradițională relaxantă în timpul unei vacanțe de vară senine. Plaja cu nisip se află la doar 100 de metri distanță, iar hotelul Almyrida este încadrat de frumoasele plantații de măslini.

Localizare

Almyrida Village Waterpark se află în Almirida, la 2,1 km distanță de plaja Vrasco, iar plaja Almirida este la doar 500 de metri de locație.
Orasul antic Aptera este la 5 km distanță de hotel.
Aeroportul Internațional Chania, cel mai apropiat aeroport, se găsește la o distanță de 12 km.
 

Facilități hotel

Hotelul dispune de o piscină în aer liber, restaurant, room service, bar, mic dejun tip bufet, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, recepție deschisă non-stop, terasă, terasă la soare și o zonă de picnic.
 

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, patio, baie privată, televizor cu ecran plat, izolație fonică, minibar și Wi-Fi gratuit, asigurându-vă confortul necesar pentru o ședere plăcută.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

ALMYRIDA VILLAGE AND WATER PARK HOTEL