Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL TROPIC PARK:
Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, la 100 de metri de plaja si la numai 500 de metri de centrul orasului. Hotelul reprezinta o varianta potrivita de cazare pentru doritorii de vacante relaxante, iubitori de distractie sau familisti.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL TROPIC PARK:
Hotelul se afla la o distanta de 75 de km de aeroportul din Barcelona, si la 35 de km de aeroportul Girona.

Plaja:
Plaja cu nisip se afla la aproximativ 100 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Tropic Park dispune de 200 de camere, dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, TV satelit, minibar, radio, seif (contra cost), baie complet echipata, balcon, sistem de inchidere Key-Card, vedere spre mare, piscina sau gradina. Patuturi pentru copii gratis. Curatenia in camere se face zilnic.

Facilitati HOTEL TROPIC PARK:
Hotelul dispune de 4 piscine (2 exterioare, una acoperita si climatizata si una pentru copii), terasa, sauna (contra cost), parc si zona de joaca pentru copii, sala de jocuri (contra cost), biliard (contra cost), piano-bar, snack-bar, video si ecran TV mare, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, Wi-Fi gratuit, sala de gimnastica (gratuit), programe de animatie si divertisment.

Facilitati copii:
Hotel Tropic Park are loc de joaca pentru copii, parc pentru copii, animatie.

Web: www.tropic-park.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

TROPIC PARK

   Malgrat De Mar, Spania