Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MONTEMAR MARITIM:
Hotelul, construit in forma de vas de croaziera, reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din Santa Susanna. Recomandat si familiilor cu copii.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL MONTEMAR MARITIM:
Hotelul este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in centrul statiunii Santa Susana. In imediata apropiere a hotelului se afla numeroase cafenele, restaurante, baruri si magazine. Plaja este la 100 de metri si foarte aproape de hotel se afla gara, lucru ce faciliteaza legatura turistilor hotelului cu celelalte statiuni din Costa Brava & Maresme, dar si cu metropola Barcelona. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 75 km.

Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la 100 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:

Hotel Montemar Maritim dispune de 187 camere, dotate cu aer conditionat, balcon, TV satelit, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par. Camerele single nu au balcon.

Facilitati HOTEL MONTEMAR MARITIM:
Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24h, sala de conferinte, internet-cafe, piscina exterioara pentru adulti cu sezlonguri si umbrele, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara (contra cost), sauna si jacuzzi (contra cost), miniclub, programe de animatie diurna si nocturna, mini beach club pentru cei mici (pe perioada verii), ascensoare, sala de vizionare TV, aer conditionat, parcare exterioara, gradina, restaurant cu servire bufet si cooking show, bar, snack-bar.

Alte informatii:
La cazarile cu demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun. Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Santa Susana dureaza aproximativ 70 minute (in functie de conditiile de trafic). Nu sunt acceptate animalele de companie.

Web: www.montemarmaritim.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

MONTEMAR MARITIM

   Santa Susanna, Spania