Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul hotelier Aquis Sandy Beach 4* se situeaza pe una dintre cele mai largi si frumoase plaje de nisip de pe insula. Printr-o plimbare scurta se poate ajunge in centrul statiunii unde se gasesc nenumarate baruri, taverne, magazine.Facilitati hotel
Hotelul are 562 camere recent renovate, ofera oaspetilor sai acces internet WI-FI in toate zonele hotelului, laptop (de inchiriat), spalatorie, serviciu de trezire, baby-sitting, camera pentru bagaje, rent a car, doctor la cerere (24 h), minimarket, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, loc de joaca si club pentru copii (4-12 ani), teatru in aer liber, animatie, 2 terenuri de tenis, sala de gimnastica complet echipata, biliard, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina (la plaja se platesc), prosoape (piscina/plaja - cu garantie). Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel. Waterpark: Pe langa serviciile si facilitatile de calitate pe care le ofera, Hotelul Aquis Sandy Beach Resort dispune de 2 piscine, 1 piscina pentru cei mici si un Mini Water Park care va binedispune vacanta atat celor mici, cat si celor mari. Cele 4 tobogane ale waterparkului vor aduce multa distractie si voie buna celor mici nu numai.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 614 camere: -camere duble cu vedere la gradina/ la mare, confortabile cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie, balcon/veranda. In acest tip de camere se pot caza maxim 3 persoane.Ele disoun de aer conditionat, Tv satelit, telefon, acces gratuit la internet WI-FI, mini-frigider, foehn, seif. -Camere familiale cu un singur dormitor, vedere la gradina. Dormitorul este separat de living.In acest tipde camere se pot caza 3 persoane sau a 4-a persoana pe sosa in living.In plus, fata de camerele standard dispun de Tv LCD, DVD player si extensie telefon in baie. -camere familiale cu 2 dormitoare si living. In acest tip de camere se pot caza 5 persoane, a 6-a persoana se poate caza pe sofa in living.

Localizare
Hotelul Aquis Sandy Beach 4* este situat la 30 m de plaja cu nisip din St. Georgios, la 22 km de aeroport si Corfu Town. Aquis Sandy Beach Resort este hotelul ideal pentru cupluri si familiile care doresc o vacanta relaxanta si odihnitoare, dar si cu distractie si animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Aquis Sandy Beach Resort

   Agios Georgios South, Grecia