Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in cartierul rezidential exclusivist Buna Ziua, deasupra centrului orasului Cluj, Grand Hotel Italia este un hotel luxos tip palat, mobilat in stil italian Liberty. Proprietatea ofera Wi-Fi gratuit si parcare gratuita.
Camerele spatioase si elegante au podea cu marmura sau parchet si mobilier in stil Liberty. Baile somptuoase sunt placate cu mozaic pretios din sticla si includ o cada Spa.


Printre facilitati se numara un TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit, un minibar si un seif pentru laptop. Multe dintre camere beneficiaza de balcon.

Grand Hotel Italia are un hol mare cu pardoseala de marmura si candelabre din sticla de Murano, precum si un restaurant specializat in bucatarie italiana si internationala.

Centrul orasului Cluj se afla la 4 km, iar gara din Cluj este situata la aproximativ 5 km. Aeroportul International Cluj-Napoca se gaseste la 20 de minute de mers cu masina.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Grand Hotel Italia