Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Amplasare:


Pension Bavaria este amplasatã la doar 20-30 minute de centrul istoric al Braovului i Gara Centrala, in apropierea Complexului de agrement si sanatate PARADISUL ACVATIC (aprox. 2 km/ 5 minute), i situata la 12 km de Poiana Braov i 30 km de Castelul Bran.Pensiunea oferã servicii de cazare într-o superbã cladire construitã dupa model german, fiind acreditatã de cãtre Ministerul Turismului din România cu 3 stele.Dotari si facilitate:
Pensiunea dispune de 8 camere spatioase si un apartament , mobilate in stil modern, dotate cu: televizor LCD, cablu TV, grup sanitar propriu cu cad/du/jacuzzi încãlzire centralã , spatiu de relaxare, izolaie fonicã i termicã, parcare proprie pãzitã 24H, internet Wi-Fi.Pensiunea va ofera posibilitatea accesului la frigider i bucãtãria complet utilata pentru cei ce vor sã-i prepare masa.
Micul dejun nu este inclus in pretul camerei!


Tarif mic dejun 25 lei/persoana


Pat suplimentar 20 lei/persoana
Facilitati copii: Copiii cu varsta pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu se solicita pat suplimentar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.