Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Amplasare : Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiÅ£i oaspete în orice perioadă a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaÅ£ia ideală atât pentru oaspeÅ£ii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.


Servicii : Multitudinea de dotări pe care o găsiti în hotelul WOLF, nu face decât să întărească opinia că suntem în măsură să vă oferim un sejur plăcut si confortabil.


Dotări hotel:Parcare supravegheată video, Restaurant, Bar de zi, Sală de conferinţe, Loc de joacă pentru copii, Saună, Jacuzzi,


Dotări camere: Grup sanitar propriu, TV şi antenă satelit, Minibar, Seif, Telefon



Capacitate: 18 camere double ( pot fi luate si in regim single )


Restaurantul Taverna Lupilor alături de cramă vă aşteaptă într-o atmosferă rustică întregită de instrumentişti populari. Meniul bogat în „bucate tradiÅ£ionale” şi nu numai, vă invită să vă incântaÅ£i prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteÅ£i organiza diverse evenimente speciale: nunÅ£i, botezuri, degustări de vinuri şi chiar training-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Wolf1