Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


http://www.thorhotels.com/

Localizare
Hotelul este situat în Golful Usuluk din Peninsula Bodrum. Centrul orasului Bodrum se afla la 6 km de hotel iar aeroportul Milas-Bodrum la 25 km.

Cazare : Hotelul este doar pentru adulti si cupluri (peste 16 ani )
Hotelul detine o suprafata de 16.000 mp. Camerele sunt non -smoking , cu balcon : superior suites (36 mp), deluxe jacuzzi suite (36mp), superior swin up room (36 mp), junior suite (65 mp) , vile.
Camerele decorate elegant sunt prevazute cu LED Smart TV, minibar (umplut o data pe zi , cu apa , bere ) , fierbator de apa, ceai, cafea , pardoseala din marmura, aer conditionat centralizat , seif, telefon, internet Wi-fi , dus, oglinda pentru machiaj, halat, papuci , uscator de par .Toate camerele beneficiaza de balcon si de vedere la mare sau la gradina.

Servicii: Ultra All Inclusive
Hotelul detine un restaurant principal Asgard cu mancaruri internationale, tip bufet (mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina , cina tarzie bufet ) , restaurante A la Carte (turcesc , pescaresc -intrare gratuita, cu rezervare in prealabil, cu o zi inainte; italian ) , lobby bar (ceai , cafea , bauturi racoritoare , si alcoolice locale), barul de la plaja si de la piscina (ceai , cafea,bauturi racoritoare , cocktailuri )

Facilitati
Detine : piscina in aer liber, o piscina interioara cu facilitati de spa, centru Spa cu baie turceasca, sauna, baie de aburi si camere de masaj, centru de fitness, teren golf

Plaja privata , cu nisip , sezlonguri , umbrelute , ponton.

Activitati :
Pilates, Yoga Zumba, gimnastica in apa, aerobic, lectii de inot, stretching, polo, tenis de masa , darts, sporturi pe apa , golf (unele dintre activitatile enumerate sunt contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

THOR LUXURY HOTEL & SPA BODRUM