Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul are un teritoriu mare si variat, situat pe o culme, oferta o priveliste minunata. Recomandat pentru vacanta activa de familie.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul este situat in Bodrum, la aproximativ 31 de km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Website:

https://www.greenbeachresortbodrum.com/

Facilitati hotel:

Acesta unitate de cazare dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina in aer liber, internet gratuit doar in zonele publice, aqua park, divertisment, mini club, darts, tenis de masa, biliard, loc de joaca, mini golf, animatori, baie turceasca, masaj, sauna, sala de fitness, camera de bagaje, schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, spalatorie, salon, magazin, room service, receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt decorate modern si beneficiaza de urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, baie privata si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie