Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.watersideresorthotel.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Titreyengol, la 70 km distanta de aeroportul din Antalya si 7 km distanta de orasul vechi Side.

Cazare:
Hotelul are in total 375 camere repartizate in trei cladiri conectate: 297 camere standard (23mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 74 camere family (32mp, poate fi duplex sau doua camere interconectate, o baie, max 4pax) si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, seif, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), parchet laminat, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
Ultra all Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari dupa-amiaza, bufet si restaurant special pentru copii, restaurant pe plaja cu gustari, bere si bauturi racoritoare, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata intre anumite ore, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium importate, vinurile speciale, cocktail-urile, bauturile de lux, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Turkish, Italian si Fish, baruri in anumite zone ale complexului. Conexiunea la internet Wi-Fi in spatiile generale este gratuita. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, curatatorie, salon de coafura, telefon, fax, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car.

Plaja:
Plaja privata cu nisip la 250m de hotel, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite. Exista shuttle bus gratuit pana la plaja pe toata durata zilei.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior, tobogane, centru fitness, tenis de masa, volei pe plaja, sauna, baie de aburi si baie turceasca. Contra cost: masaj, centru Wellness & Spa, sporturi nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri pentru adulti si copii, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 12 ani, cu programe speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

WATER SIDE RESORT&SPA