Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.emirhanhotels.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Bingesik, la 1km de orasul Side, la 7 km de Manavgat si la 65 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost deschis in anul 2014.

Cazare:
Numarul total de camere este 374, din care: camere standard (26mp, un dormitor, o baie, max 2pax), camere Swim up suit (26mp, localizate la parterul hotelului, un dormitor, o baie, max 2pax), camere Junior suits (37mp, o camera spatioasa cu canapea, pat matrimonaial, baie, max 2+1pax), camere Family (45mp, doua dormitoare, doua bai, max 4pax), camere Suit (48mp, o camera spatioasa cu canapea, o baie, max 3pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat cu control individual, telefon direct, mini-bar, fierbator, ceai si cafea, seif, TV LCD cu programe prin satelit si canale de muzica, acces la internet Wi-Fi.

Servicii:
Ultra All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dimineata si dupa-amiaza, cina si gustari noaptea tarziu, toate bauturile locale alcoolice si non-alcoolice intre orele 10.00 - 24.00, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data intr-un sejur, sucuri proaspete de fructe doar pentru micul dejun, inghetata numai dupa-amiaza. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, sucurile proaspete de fructe, toate bauturile dupa ora 24.00.

Facilitati:
restaurant principal tip bufet, restaurante A' La Carte: Osmanli - turcesc, Lagos - pescaresc, La Vitas – italian, baruri in anumite zone ale complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, salon de coafura, telefon, fax, internet, zona de magazine, rent a car.

Plaja:
Plaja privata la 150m de hotel, cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
piscina interioara si exterioara pentru adulti, centru fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa, biliard. Contra cost: sporturi nautice, centru SPA & Welness, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, spectacole seara.
NOTA: Hotel numai pentru adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

THE SENSE DELUXE