Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.pemarbeachresort.com Locatie: Hotelul este situat pe plaja privata, la 10 Km de centrul orasului Manavgat, la 40 km de centrul orasului Alanya si la 80 km de aeroportul din Antalya. Cazare: Hotelul dispune de 537 camere (camere standard, camere pentru persoane cu handicap, camere interconectate, camere de familie, camere de lux, suite regale si imparatesti), dotate cu baie, uscator de par, telefon cu linie directa, muzica, TV satelit, aer conditionat, minibar, safe. 75% din camere sunt cu vedere la mare. Facilitatile hotelului: Room service, sala TV, sala de jocuri, sala de conferinte, medic, internet cafe, coafor, centru foto, bijutier, magazin, inchirieri masini. Sporturi si petrecerea timpului liber: 2 piscine exterioare, aquapark, 1 piscina interioara, piscine pentru copii, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de basket, 2 terenuri de volei, baie turceasca, sauna umeda, sauna uscata, masaj, sala de fitness, mini club, animatie, sporturi acvatice. Restaurante si baruri: restaurant principal, restaurante a la carte, bufet special pentru copii, Lobby Bar, TV Bar, Vitamin Bar, Pool Bar, Terrace Bar, Beach Bar, Discoteca.
Locatie: Hotelul este situat pe plaja privata, la 10 Km de centrul orasului Manavgat, la 40 km de centrul orasului Alanya si la 80 km de aeroportul din Antalya

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

PEMAR BEACH RESORT