Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.hotelnilbahir.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kizilot, la 80km de aeroportul din Antalya si la 15km de Side si Manavgat.

Cazare: Hotelul are un numar total de 313 camere: 200 camere standard (28mp, max 3+2pax), 110 camere Family (40mp, o camera spatioasa, o baie, max 5+1pax). AToate camerele au baie privata cu cada, huscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare la sosire, realimentat apoi numai cu apa), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza prajituri, ceai si cafea, cina si cina tarzie, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare pana la ora 24.00, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile din import, sucurile naturale de fructe, toate bauturile imbuteliate, room service, cafeaua turceasca, toate bauturile dupa ora 24.00.

Facilitati: Restaurant principal Acacia tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish si Mediterranean, lobby bar, bar cu gustari, bar la piscina si la plaja, Disco club. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, baby sitter, coafor, telefon, fax, internet café, jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI in Lobby este gratuita.

Plaja: Plaja privata la 300m de hotel, nisip si pietris. Se ajunge la plaja printr-un tunel pe sub sosea, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja. Contra cost: masaj, sporturi nautice, bowling, biliard, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, centru Wellness & SPA center.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani si Teeny Club pentru 11–15 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

NILBAHIR RESORT HOTEL &SPA